KRAVATIT JA RUSETIT

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Adult´s Bowtie – Black

  25,00  Fmam

  Aikuisten versio suosituista Fmam ruseteista. Rusetit on valmistettu käsityönä Suomessa, kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta. Ruseteissa on hakaneulakiinnitys, joten ne on helppo kiinnittää mihin tahansa vaatteeseen.

 • Rusetti, musta raidallinen

  35,00  Hiljan

  TENCEL lyocellista valmistettu kaksinkertainen rusetti, jossa säädettävä nauha. Rusetti on pakattu mustaan lahjalaatikkoon.

 • Rusetti, viininpunainen

  35,00  Hiljan

  TENCEL lyocellista valmistettu kaksinkertainen rusetti, jossa säädettävä nauha. Rusetti on pakattu mustaan lahjalaatikkoon.

 • Rusetti, smaragdinvihreä

  35,00  Hiljan

  Ohuesta vakosametista valmistettu kaksinkertainen rusetti, jossa säädettävä nauha. Rusetti on pakattu mustaan lahjalaatikkoon.

 • Suomaan sulka – mirri

  55,00  Vuurran

  Suomaan sulka mirri on saanut muotonsa kurjen siipisulista. Mirrissä on täytteenä taiteella marinoituja suopursun lehtiä. Laulu Suomaan kurjista -näyttämöteoksen moniaistillinen lavastus jatkaa näin matkaansa maailmalle.

  Koko 6x13cm. Mirrin kiinnittimenä on 54cm pitkä reikäkuminauha, jonka ympärysmittaa voi säätää. Kuminauha on teollisuuden ylijäämää. Kangas digipainettua 100% Tenceliä. Ommeltu vaatemalliston leikkuupaloista Vuurranin työhuoneella Turussa.

 • Pyrstö mirri – Suomaan kurjet kuosi

  55,00  Vuurran

  Virtojen vapautuksen lähettiläs Suomaan kurjet kuosissa. Pyrstöllään harri murtaa aikansa eläneet padot niin vaelluskalojen kuin sisältämme virtaavien luovuuden virtojen tieltä. Murtaa ne taiteen voimalla suohon laulamalla ja tarttuvalla rakkauden tuoksulla. Mirrissä on täytteenä taiteella marinoituja suopursun lehtiä. Laulu Suomaan kurjista -näyttämöteoksen moniaistillinen lavastus jatkaa näin matkaansa maailmalle.

  Harrin pyrstö mirri syntyi laulaja-lauluntekijä Jukka Takalon “Kuule Harri” -biisin inspiroimana. Harri eli harjus on pohjoisten virtavesien kala, jonka elämää uhkaa jokien patoaminen ja soiden ojitus. Mirrin mukana saat 10 minuuttia kenttätyötä kalojen hyväksi eli tämä maailmaa muotoileva iktyonomi lähtee virtavesien kunnostustalkoisiin auttamaan virtavesien luontoa.

  Pyrstö-Mirri valmistuu käsissäni Turussa vaatteita leikatessa jääneistä paloista eli oman tuotannon ylijäämästä. Kangas digipainettua 100% Tenceliä. Mirri on kääntömallia, toisella puolelta eri väriä. Kiepsauta mirri ympäri ja vaihda väriä.

  Mirrin kiinnittimenä on 54cm pitkä reikäkuminauha, jonka ympärysmittaa voi säätää. Kuminauha on teollisuuden ylijäämää.

End of content

End of content