ASTIAT

Näytetään tulokset 1–12 / 53

 • Ale!

  Paula-kulhosetti

  85,00 100,00 

  Paula-kuhoja neljän kappaleen setti. Puu-uunipoltettuja, lasitettu sisäpinnoiltaan värillisillä lasitteilla ja ulkopuoli puoleenväliin, kulhon lasittamattomassa alaosassa näkyy liekin jälki ja tuhkaefektit. Lasitteet elintarviketurvallisia. Kestävät tiskikoneen ja uunin. Vetoisuus n. 2 dl. Mitat: halkaisija n.13 cm ja korkeus 6cm.  Otathan huomioon, että tuotteissa on yksilöllisiä eroja, värin, muodon ja koon suhteen. Kulhot ovat käsin dreijattuja, yksilöllisiä ja uniikkeja. Saatavilla kolme erilaista settiä: ruskeat, vaaleat ja siniset.

 • Ale!

  Teemalja

  40,00 50,00 

  Kokoelma teemaljoja, jotka soveltuvat matcha-teen valmistukseen ja nauttimiseen. Valmistettu käsin dreijaamalla vaalesta kivitavarasavesta ja lasitettu klassisilla celadon ja tenmoku-lasittein, runsaasti lentotuhkaa maljojen pinnoilla. Poltettu puulla, anagama-uunissa neljä päivää. Harvoin tarjolla!
  Vetoisuus 3-4 dl, mitat, halkaisija 10-9 cm, korkeus 8,5-8cm. Uniikkeja, yksittäiskappaleita.

 • Teekannu

  90,00  90,00 

  Sininen teekannu, vetoisuus 9 dl. Lasitettu ulkopuolelta sinisellä, opaalisella lasitteella, sisäpuolelta kirkkaalla transparentilla lasitteella. Metallinen teesiivilä sisältyy settiin. Valmistettu käsin dreijaamalla, vaaleasta, saksalaisesta kivitavarasavesta. Lasitteet ovat elintarvikekelpoisia.

 • Pieni teekannu, puupoltettu

  75,00  75,00 

  Pieni, puupoltettu teekannu. Ulkopuolella luonnollinen, polton aikana syntynyt lentotuhkalasite. Ei lasituskäsitelyä kannun sisäpuolella. Vetoisuus 4 dl. Materiaalina vaalea kivitavarasavi.

 • Pieni teekannu

  75,00  75,00 

  Pieni posliininen teekannu. Vetoisuus 4 dl. Lasitettu läpikuultavalla, vaalean vihreällä celadon-lasitteella. Metallinen teesiivilä sisältyy settiin. Valmistettu dreijaamalla, yksittäiskappale.

 • Pyöreäreunainen vati.

  60,00  60,00 

  Pyöreäreunainen, tasapohjainen vati tai uunivuoka. Materiaali: vaalea, saksalainen kivitavara, lasitettu värillisellä, vihreänsinisellä, eläväpintaisella lasitteella. Lasite on elintarvikekelpoinen. Kestää tiskikoneen, tavallisen ja mikroaaltouunin. Vati on yksittäiskappale.

 • Ale!

  Kielo-posliinimalja, 4-kulhon setti

  70,00 84,00 

  Neljän posliinimaljan settejä tarjoushintaan, normaalisti 21€/kpl, nyt neljä kulhoa 70€ yhteensä! Värivaihtoehtoja runsaasti. Vetoisuus n. 0,5 dl, halkaisija n. 9 cm, korkeus n. 3cm. Se on kevyt ja ohutreunainen. Sopii erinomaisesti aasialaiseen ruokailuun, esim. soijalle ja wasabille sushiaterialla. Käy myös teepussin aluseksi ja vaikkapa koruille yöpöydälle. Lasitettu elintarvikelasittein. Kulhon sisäpinta lasitettu ja ulkopinta lasittamaton. Kestää tiskikoneen, tavallisen uunin ja mikroaaltouunin. Kulhon sisäpinta lasitettu ja ulkopinta lasittamaton.

 • Ale!

  2 kpl posliinikulhoja

  54,00 

  Posliinikulhopari, kahdessa eri värissä. Turkoosi, läpikuultava lasite ja tummansininen. Posliini on täysin valkoinen, läpikuultava massa. Kulhot ovat ohuita ja kevyitä. Kestävät tiskikoneen, mikroaaltouunin ja tavallisen uunin. Myydään vain pareittain.

  Turkoosit kulhot myyty. Tummansiniset jäljellä.

 • Tarjoilulautanen

  90,00  90,00 

  Isohko tarjoilulautanen. Mitat: halkaisija 32 cm, korkeus 4cm. Lasitettu tummansinisellä, opaalisella, elintarviketurvallisella lasitteella.  Kestää tiskikoneen, tavallisen uunin ja mikroaaltouunin. Lautanen on käsindreijattu, uniikki tuote.

 • Matala lautanen

  30,00 

  Matala ruokalautanen. Mitat, halkaisija n. 24cm, korkeus 3cm. Lautaset on käsin dreijattuja, joten otathan huomioon, että koko ja muoto voivat vaihdella. Lautasia on kolmessa eri värissä, kahta eri sinistä ja vaalealla lasitettu. Lasitteet elintarvikelasitteita.  Kestää tiskikoneen, tavallisen uunin ja mikroaaltouunin.

 • GardenWall seinäkasvatusjärjestelmä

  102,00 

  Seinäkasvatusjärjestelmä yrttien ja taimien kasvatukseen.

 • GardenWall ruukku 5 kpl

  34,00 

  Puukomposiittiruukku GardenWall seinäkasvatusjärjestelmään.

End of content

End of content