HARRASTUS JA RETKEILYVÄLINEET

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Dreijausviikonloppu, kurssimaksu

  250,00  Keraamikko Paula Ruuttunen

  Kevään 2023 dreijausviikonloput. Maaliskuussa 3.-5.3. ja toukokuussa 19.-21.5. Pe klo 16.30-20.30, la ja su 10-14. Hinta sisältää opetuksen, 10 kg savea ja poltot. Tutustu kiehtovaan ja ikiaikaiseen saven muotoilutekniikkaan ammattilaisen ohjauksessa! Voit syventyä opettelemaan dreijausta koko viikonloupun ajan, saat kokea saven oikut ja teet töitä aidosti kädet savessa. Ohjaus on hyvin henkilökohtaista, koska ryhmään otetaan maksimissaan neljä henkilöä. Jokaisella on käytössään oma laite. Kurssi pidetään Paulan työhuoneella, Korjaamonkatu 3, Mikkelissä.

 • Dreijauskurssi pienryhmälle

  280,00  Keraamikko Paula Ruuttunen

  Tutustu kiehtovaan ja ikiaikaiseen saven muotoilutekniikkaan ammattilaisen ohjauksessa! Tule yhdessä perheen tai ystävien kanssa, ryhmään mahtuu neljä henkilöä. Sovi kurssin ajankohta suoraan keraamikko Paula Ruuttusen kanssa, s.postitse tai puhelimitse. Dreijauskurssi sopii myös polttareiden tai virkistyspäivän ohjelmanumeroksi. Kurssi pidetään Paulan työhuoneella, Korjaamonkatu 3, Mikkelissä.

 • Dreijauskurssi

  90,00  Keraamikko Paula Ruuttunen

  Tutustu kiehtovaan ja ikiaikaiseen saven muotoilutekniikkaan ammattilaisen ohjauksessa! Sovi kurssin ajankohta suoraan keraamikko Paula Ruuttusen kanssa, s.postitse tai puhelimitse. Kurssi pidetään Paulan työhuoneella, Korjaamonkatu 3, Mikkelissä.

End of content

End of content