MITEN WEECOS TOIMII?

Weecos on kauppapaikka-alusta, joka yhdistää asiakkaat ja vastuullisesti toimivat designbrändit. Kauppapaikka-alustan liiketoimintamalli on erilainen kuin perinteisen verkkokaupan. Jokainen brändi ylläpitää itsenäisesti omaa kauppaansa kauppapaikka-alustalla ja lähettää tilaukset asiakkaalle. Osto Weecosista on siis osto suoraan brändiltä itseltään.

Asiakas voi ostaa tuotteita samanaikaisesti usealta eri brändiltä useista eri maista. Oston jälkeen tilaus ja maksu hajautetaan automaattisesti eri brändien kesken ja brändit lähettävät tuotteet asiakkaille omista varastoistaan. Tästä johtuen brändi määrittää itse myös toimitus- ja palautuskustannukset. Jokaisesta ostoksesta Weecos ottaa 20 %:n provision, ja loput liikevaihdosta hajautetaan automaattisesti tuotteet myyneelle brändille tai brändeille.

Weecos siis yhdistää monta kauppaa yhdeksi kauppa-alustaksi ja tarjoaa asiakkaalle vaivattoman, luotettavan ostohetken useiden brändien ja vastuullisesti valmistettujen tuotteiden parissa. Tämä ainutlaatuinen konsepti tekee Weecosista digitaalisten kauppapaikkojen edelläkävijän.

Weecosissa on sekä suomalaisia että ulkomaisia brändejä.