MITEN VOIN AVATA KAUPAN WEECOSISSA?

Weecos.com on verkossa toimiva kauppapaikka, jossa on Pohjoismaiden suurin vastuullisten tuotteiden valikoima. Toimimme drop ship -mallilla, joten kaikki merkit ylläpitävät omia kauppojaan sekä hoitavat tilaukset ja varastonhallinnan itse.

HINNOITTELU

Vuosijäsenyys 

€429 + 20% provisio

Vuosijäsenyys 429€ / vuosi (+alv 24%), joka on mahdollisuus maksaa korkeintaan 4 erässä.

Myyntiprovisio 20% toteutuneista ostoista.

Weecosin jäsenenä saat:

  • Weecos vastuullisuusauditoinnin. Auditoinnin läpäisseet yritykset ovat asiakkaiden luottamassa seurassa.
  • Yritysprofiilin ja kauppatilan osana vilkasta kauppapaikkaa.
  • Lisätä rajattomasti tuotteita.
  • Näkyvyyden laajalle ja aktiiviselle Weecos-asiakasyhteisölle.
  • Keskitetyt verkkomaksupalvelut ja asiakaspalvelun.
  • Hyödyt Weecosin markkinoinnista ja kampanjoista.
  • Yritysyhteisön.
  • Yhteiset verkkotapaamiset, koulutukset ja myyntitapahtumat.
  • Weecosin asiakasvaikuttajamarkkinointiohjelman.

MIHIN KIINNITÄMME HUOMIOTA?

Kaikki kauppapaikan merkit ovat käyneet arvioinnin läpi, jossa tarkastellaan merkkien vastuullisuutta tuotteiden, materiaalien, tuotannon yms. kautta sekä kiinnitetään erityishuomiota merkkien kuvasisältöön, ja että se on verkkomyyntiin sopivaa materiaalia.

Jos näet oman merkkisi ja tuotteesi osana Weecosin valikoimaa, varmistathan ensin, että alla olevat kriteerit designiin, vastuullisuuteen ja sisältöön liittyen toteutuvat brändisi kohdalla:

1. Design
Näemme Weecosissa, että hyvä ja laadukas design on jo vastuullisuuslupaus. Tuote, joka on tarkkaan suunniteltu ja valmistettu, kestää usein myös aikaa ja käyttöä. Hyvässä designissa tulee esiin myös sen suunnittelijan kädenjälki ja oma näkemys, minkä takia pidämme omalaatuisia tuotteita suuressa arvossa kauppapaikassa. Osana merkin arviointia katsomme myös tuotteiden muotoilua ja designia, ja että ne ovat ainutlaatuisia ja niissä ei ole kopioitu muiden merkkien tuotteita.

2. Vastuullisuus
Weecosiin tulevien merkkien pitää täyttää kriteerejä vastuullisuuteen liittyen, jotta kauppapaikkaan pääsee myyjäksi. Vastuullisuus voi toteutua merkin kohdalla monella eri tapaa, joten ei ole tiettyjä asioita, joiden pitää olla kohdillaan. Vastuullisuus voi tarkoittaa esim. kotimaista tuotantoa, lähituotantoa, luonnonmukaisesti tuotettuja materiaaleja tai erityispainotusta sosiaaliseen vastuuseen.

On myös asioita, jotka katsotaan sopimattomiksi alustalla myyntiin. Jos merkki esimerkiksi käyttää koko tuotevalikoimassaan perusteettomasti epäekologisia materiaaleja tai jos tuotanto on kaukana tehtyä sertifioimatonta halpatuotantoa. Muun muassa seuraavat piirteet eivät sovi Weecosin valikomaan:

•    Valikoiman tuotteet tai materiaalit ovat pääasiassa öljypohjaisista polymeereista valmistettuja.
•    Vaatetuksessa on perusteettomasti käytetty synteettisiä materiaaleja (esim. polyester, akryyli, polyamidi) tai niiden osuus tuotteista on enemmän kuin 50 %.
•    Tuotteessa on käytetty aitoa turkista.
•    Tuotteella on tehty eläinkokeita.
•    Tuotteessa on käytetty palmuöljyä. Mikäli tuotteessasi on palmuöljyä, sen on oltava RSPO-sertifioitua.
•    Tuotanto on BSCI-järjestelmän määrittelemässä riskimaassa, jossa ihmisoikeusloukkausten riski on suuri, eikä sillä ei ole sertifikaattia (esim. SA8000).

3. Sisältö
Weecosin tavoite on ylläpitää palvelun helppoa käyttöä muun muassa selkeiden tuotekuvien avulla. Kuvissa tulee kiinnittää huomiota siihen, että myynnissä oleva tuote on selkeästi esillä ja että kuva on tarkka, laadukas ja informatiivinen. Tuotamme Weecosin merkeistä esittelyjä erilaisina artikkeleina ja kampanjoina, jolloin kuvasisällön pitää olla laadukasta ja linjassa Weecosin ilmeen kanssa. Ole meihin yhteydessä, niin arvioimme brändin kuvasisällön.