ARVOMME

Luotettava

Haluamme tarjota luotettavan kohtaamispaikan vastuullisille merkeille ja tiedostaville asiakkaille. Lupauksemme on, että tiedämme, mistä tuotteet tulevat ja kuka niiden takana on. Tämän taataksemme jokainen Weecosissa oleva merkki on läpäissyt Weecosin vastuullisuuskyselyn.

Vastuullisuus ei ole kuitenkaan mustavalkoinen asia, ja merkin ekologisuus ja eettisyys voivat toteutua eri tavoin. Uskomme, että tuotantoketjunsa tuntevilla yrityksillä on valtava potentiaali toimia suunnannäyttäjinä sekä kiertotalouden ja suuren kuluttamisen murroksen edelläkävijöinä.

YHTEISTYÖ

Uskomme, että jokapäiväiset valinnat ovat tärkeitä.

Uskomme yhteistyöhön.

Uskomme, että yhdessä vaikutuksemme on isompi.

Vahvan yhteisön, Weecos heimon luominen on ollut Weecosin tavoite ensimmäisestä päivästä lähtien. Uskomme siihen, että yhdessä yritysten, asiakkaiden ja eri alojen yhteistyökumppaneiden kanssa rakennamme parempaa huomista ja voimme tehdä ympäristön kannalta merkittäviä positiivisia tekoja. Toisiamme tukemalla, kuuntelemalla ja kunnioittamalla voimme mennä pitkälle.

Seikkailunhalu

Weecosin toimintaa ohjaavat utelias mieli ja ikuinen seikkailunhalu. Meillä on valtavasti tahtoa, loputon mielikuvitus ja runsaasti rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla. Mieluummin kokeilemme, epäonnistumme ja kehitymme sitä kautta, kuin jämähdämme paikoillemme. Näin sai alkunsa myös Weecos!

Weecosin taival on ollut jatkuvaa kehittymistä. Olemme oppineet mielettömän paljon arvopohjaisesta toiminnasta ja vastuullisista toimintamalleista sekä siitä, kuinka monin eri tavoin yritys voi totetuttaa vastuullisuutta. Haluamme säilyttää seikkailunhaluisen ja uteliaan mielen myös tulevaisuudessa sekä rohkaista kaikkia tavoittelemaan unelmiaan!