Weecosin arvot

Weecosin toimintaa ohjaavat seikkailunhalu ja utelias mieli. Uskomme yhteisön voimaan ja toiminnan läpinäkyvyyteen kaikessa, mitä teemme.

LUOTETTAVA

Haluamme tarjota luotettavan kohtaamispaikan vastuullisille merkeille ja tiedostaville asiakkaille. Lupauksemme on, että tiedämme, mistä tuotteet tulevat ja kuka niiden takana on. Tämän taataksemme jokainen Weecosissa oleva merkki on läpäissyt Weecosin vastuullisuuskyselyn.

YHTEISÖ

Vahvan yhteisön luominen on ollut Weecosin tavoite ensimmäisestä päivästä lähtien. Uskomme siihen, että yhdessä yritysten, asiakkaiden ja eri alojen yhteistyökumppaneiden kanssa rakennamme parempaa huomista ja voimme tehdä ympäristön kannalta merkittäviä positiivisia tekoja. Toisiamme tukemalla, kuuntelemalla ja kunnioittamalla voimme mennä pitkälle.

SEIKKAILUNHALU

Weecosin toimintaa ohjaavat utelias mieli ja ikuinen seikkailunhalu. Meillä on valtavasti tahtoa, loputon mielikuvitus ja runsaasti rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla. Mieluummin kokeilemme, epäonnistumme ja kehitymme sitä kautta, kuin jämähdämme paikoillemme. Näin sai alkunsa myös Weecos.

Similar Posts

Vastaa