Kauneimmat korut pukinkonttiin
JOULU

Kauneimmat korut pukinkonttiin

Hemmottele läheistäsi (lue: tai itseäsi) kauniilla korulla! Weecosista löydät vastuullisesti valmistettuja korvakoruja, kaulakoruja, rannekoruja ja sormuksia sekä kotimaisilta että ulkomaalaisilta merkeiltä. Kokosimme tälle sivulle valikoiman meidän jouluisia ekologisia ja eettisiä korusuosikkeja. Tervetuloa ihastumaan!

Tunnelmallinen joulukoti
JOULU

Tunnelmallinen joulukoti

Tunnelmallisessa joulukodissa tuoksuu havuilta ja piparkakuilta. Koti on siivottu, kynttilät palavat ja joululaulut soivat. Ahkerat pikkutontut paketoivat joululahjoja pukinkonttiin ja jännitys on ylimmillään – mitähän omista paketeista löytyy? Joulupäivän aamuna jännitys on vaihtunut kiireettömyyteen. Nyt saa kuljeskella vaikka koko päivän aamutakissa ja vain olla ja nauttia. Weecosista löydät vastuullisesti valmistettuja joulutunnelmaan sopivia kodintuotteita. Kokosimme tälle…

Lahjaideat alle 50 euroa
JOULU

Lahjaideat alle 50 euroa

Pieni muistaminen ystävälle, kaunis ajatus kummille tai mummille. Myös pienet lahjat voivat ilahduttaa suuresti. Tältä sivulta löydät ekologisia, eettisiä ja vastuullisesti valmistettuja pikkulahjoja, jotka maksavat alle 50 euroa. Inspiroidu valikoimasta ja ihastuta läheistä pienellä lahjalla!