vaalean sininen

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Ale!

  FRILLATYYNYLIINA, 100% luomupellava

  15,00 

  CUOSI:n raikkaanväriset frillatyynyliinat antavat ripauksen romantiikkaa makuuhuoneesi sisustukseen! Frillatyynyliina on valmistettu 100% luomupellavasta,  joka on erittäin pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten.

  Frillatyynyliinoja on saatavilla kolmessa värissä; lime, lila ja vaaleansininen. Voit loihtia kauniin herkullisia väriyhdistelmiä makuuhuoneesi, kun yhdistät tyynyliinan samasta laadusta ja väreistä valmistettuihin pussilakanoihin. Värikokonaisuuden täydennät pujahtamalla lakanoiden väliin CUOSI:n pyjama-asussa AMELIA & ANKI, joita myös on saatavilla samoissa väreissä.

  Frillatyynyliina on suunniteltu Suomessa, ja se on valmistettu Intiassa tehtaassa, joka on sitoutunut vastuullisiin menetelmiin kankaiden valmistuksessa, tuotteiden ompelussa sekä työntekijöiden työolosuhteissa. Tehdas on SA-8000 Standard sertifioitu.

  Materiaali: 100% luomupellava, Intia

  Värit: lime, lila, vaaleansininen

  Valmistuspaikka: Intia

  Hoito-ohjeet: Suosittelemme lakanoille ja tyynyliinoille pesua erillään ennen käyttöönottoa. Pesu 60° C sallittu, suositus kevyt linkous sekä riippukuivaus. Lakana voi kutistua hieman pituudesta ensimmäisessä pesussa, kutistuvuus on kuitenkin max 3%, joka on yleisesti sallitun rajoissa.

  Mitat: Tyynyliinan koko 50 x 60 cm, frillan leveys 7 cm

 • Viuhka-korvakorut

  23,00 29,00 

  Käytetyistä nahka- ja mokkanahkavaatteista valmistetut korvakorut.

End of content

End of content