poltettu oranssi

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • UTÖ miesten pikeepaita, luumu ja oranssi, poisto (OVH. 89 €) -50%

  44,50  TELAKKA

  HINTA NYT 44,50 € (Ovh. 89 €)

  Tämä klassinen pikeepaita on siisti ja muotonsa pitävä sekä sopii mitä erilaisempiin työympäristöihin. Materiaalinsa ansiosta paita on sekä kestävä että hengittävä. Moitteeton kolmen napin pikeepaita soveltuu yksityiskohtineen aina työkuvioista golfkentälle saakka.

  Materiaali

  55 % Puuvilla – 45 % Polyesteri 
  Tämä pikeepaita on polyesteri-puuvilla sekoitetta. Vaate on sekä kestävä että hengittävä. Puuvilla imee kosteutta ja tekee tuotteesta miellyttävän tuntuisen päällä, kun taas polyesteri tekee siitä kestävän ja helposti siliävän. Mikäli kuitenkin koet tarpeelliseksi näyttää paidalle silitysrautaa, niin suosittelemme silittämään sitä nurjalta puolelta. 

 • STRÖMSÖ naisten pikeepaita, luumu ja oranssi, poisto (OVH. 89 €) -50%

  44,50  TELAKKA

  HINTA NYT 44,50 € (Ovh. 89 €)

  Tämä klassinen pikeepaita on siisti, muotonsapitävä ja sopii mitä erilaisempiin työympäristöihin. Paita on materiaaliensa ansiosta kestävä ja hengittävä. Kolmen napin pikeepaita soveltuu yksityiskohtineen aina töistä viheriölle saakka.

  Materiaali

  55 % Puuvilla – 45 % Polyesteri 
  Tämä pikeepaita sisältää polyesteria ja puuvillaa, joka tarkoittaa kestävyyttä että hengittävyyttä. Ihoa vasten oleva puuvilla imee kosteutta ja tekee tuotteesta miellyttävän tuntuisen päällä, kun taas ulkopuolen polyesteri tekee siitä kestävän ja helposti siliävän. Mikäli kuitenkin koet tarpeelliseksi näyttää paidalle silitysrautaa, niin suosittelemme silittämään sitä nurjalta puolelta.

 • Viuhka-korvakorut

  23,00 29,00  Susanna Nurminen design

  Käytetyistä nahka- ja mokkanahkavaatteista valmistetut korvakorut.

 • Heimo hiuslenkki

  25,00  Mai Niemi Design

  Heimo hiuslenkki on helppo sitoa hiuksiin ja luoda sillä näyttäviä kampauksia.

  Hiuslenkki piristää hetkessä paitsi hiuksia, myös mieltä. Pysyy ohuissakin hiuksissa. Sopii niin isoille kuin pienillekin tytöille.

   

End of content

End of content