Brown

Näytetään tulokset 1–12 / 24

 • Ale!

  Mojo Kyrö

  45,00 

  Tämä vaaleanruskea Mojo Kyrö on neulottu käsin maailman Myssypääkaupungissa Pöytyällä Myssymummojen puikoissa 100% suomenlampaan villasta. Tuote on värjäämätöntä villaa, sävy muodostuu kun kehrätessä sekoitetaan erivärisiä villoja.

  Kyrö on Pöytyän urbaanein taajama.

  Kyllä, ihan totta hommat on isollaan. Kyrön asemallakin junaratojakin on ainakin viisi rinnakkain, sen voit käydä itse laskemassa. Täällä valmistetaan sylinterejä ja sahataan puuta, mutta väkijuomia ei kyllä keitellä ainakaan niin että me siitä tiedettäisiin. Ja jos tiedetäänkin, ei kyllä kerrota. Tämä on koko kunnan ainut paikka, mistä voit ostaa latte-kahvin, kultaisen kellon tai mennä vaikka yökerhoon. Vaikka Suomi on pullollaan Kyrö nimisiä paikkoja, niin sori vaan, tämä on se virallinen Kyrö.

  Tuotanto

  Myssyjen materiaali on 100% suomenlampaan villaa. Villa on peräisin suomalaisilta lammastiloilta ja se kehrätään ja pestään Suomessa. Langat värjätään käsin Myssyn päämajalla.

  Kaikki tuotteemme ovat paikallisten eläkeläisrouvien eli Myssymummojen neulomia. Pystyt tarkistamaan omasta Myssystäsi, kuka sen on neulonut ja siten tuntemaan sen tekijän tarinan!

  Koko

  Tuotteen koko M / One Size sopii suurimmalle osalle asiakkaitamme (54cm-59cm). Villa on joustava materiaali, jonka ansiosta Myssy mukautuu käyttäjänsä pään kokoiseksi muutamassa viikossa.

  Uutena Myssyn tulee olla vähän napakka.

  Myssyt ovat kuitenkin uniikkeja; vaikka jokaisella Myssymummolla on kokoluokitustaulukko, eivät kaikki Myssyt ole millilleen saman kokoisia, vaan niissä voi esiintyä pientä vaihtelua.

  Jos olet epävarma koosta, voit aina kirjoittaa tilauksesi yhteyteen kommenttilaatikkoon esim: “Haluan ison/pienen koon”, jolloin pyrimme huomioimaan tämän valitessamme tuotetta varastosta.

 • Knot Headband – Brown

  29,00 

  FMAMin supersuosion saavuttaneet knot hiuspannat on saatavilla monessa herkullisessa sävyssä. Pannat on valmistettu käsityönä Suomessa, kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta. Pantojen sisällä kulkee muovinen panta, jota voi tiukentaa vetämällä pannan päitä reilusti toisiaan kohti ja ristikkäin, jos panta tuntuu liian löysältä.

 • Adult´s Bowtie – Brown

  25,00 

  Aikuisten versio suosituista Fmam ruseteista. Rusetit on valmistettu käsityönä Suomessa, kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta. Ruseteissa on hakaneulakiinnitys, joten ne on helppo kiinnittää mihin tahansa vaatteeseen.

 • Ruffle Headband

  29,00 

  FMAMin supersuosion saavuttaneet Knot hiuspannat ovat saaneet rinnalleen uuden muotoisen Ruffle pannan. Pannat on valmistettu kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta FMAMin työhuoneella Helsingissä. Pantojen sisällä kulkee muovinen panta, jota uskaltaa tiukentaa vetämällä pannan päitä reilusti toisiaan kohti ja ristikkäin, jos panta tuntuu liian löysältä.

 • Hairband – Braids Brown

  5,00 

  FMAMin suosittujen pompuloiden nahkaosa on valmistettu käsityönä Suomessa,  kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta. 

 • Braids With Shoelace – Brown

  35,00 

  FMAMin super suositut mokkasiinit ovat todella pehmeät ja mukavat jalassa, ne eivät hiosta eivätkä ne ole liukkaat. Mokkasiinit ovat täydelliset vauvan ensimmäisiksi tossuiksi, ensimmäisiin askeleisiin ja isompiin juoksuihin. Mokkasiineissa on nilkan ympärillä kuminauhakiinnitys. Tämä helpottaa mokkasiinin jalkaan laittamisessa sekä jalassa pysymisessä. Mokkasiinit on valmistettu käsityönä Suomessa, kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta. Fmam mokkasiineille on myönnetty Design…

 • Braids – Brown

  35,00 

  FMAMin super suositut mokkasiinit ovat todella pehmeät ja mukavat jalassa, ne eivät hiosta eivätkä ne ole liukkaat. Mokkasiinit ovat täydelliset vauvan ensimmäisiksi tossuiksi, ensimmäisiin askeleisiin ja isompiin juoksuihin. Mokkasiineissa on nilkan ympärillä kuminauhakiinnitys. Tämä helpottaa mokkasiinin jalkaan laittamisessa sekä jalassa pysymisessä. Mokkasiinit on valmistettu käsityönä Suomessa,  kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta. Fmam mokkasiineille on myönnetty Design…

 • New Basic – Brown

  35,00 

  FMAMin super suositut mokkasiinit ovat todella pehmeät ja mukavat jalassa, ne eivät hiosta eivätkä ne ole liukkaat. Mokkasiinit ovat täydelliset vauvan ensimmäisiksi tossuiksi, ensimmäisiin askeleisiin ja isompiin juoksuihin. Mokkasiineissa on nilkan ympärillä kuminauhakiinnitys. Tämä helpottaa mokkasiinin jalkaan laittamisessa sekä jalassa pysymisessä. Mokkasiinit on valmistettu kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta FMAMin työhuoneella Helsingissä. Tarkistathan oikean koon…

 • Drop Earrings – Braids Brown

  18,00 

  FMAM korvisten nahkaosa on valmistettu kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta FMAMin työhuoneella Helsingissä. Metalliosat ovat kirurginterästä.

 • Suspenders

  28,00 

  FMAM henkseleissä on takana kuminauha ja säätösolki, jolla pituutta saa lisää 5-9,5cm riippuen koosta. Henkselit täydentävät rusettien kanssa ihanasti asun kuin asun. Huom. Henkseleistä saattaa aluksi lähteä vähän nukkaa. Henkselit on valmistettu kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta FMAMin työhuoneella Helsingissä.   Henkseleiden koot: NB- n. 55-60cm pituiselle, BABY- n. 60-70cm pituiselle, MINI- n.70-85cm pituiselle, Junior1-…

 • Bowtie Set – Brown

  35,00 

  FMAMin rusettisetit sisältävät yhden aikuisten ja yhden lasten rusetin. Molemmissa ruseteissa on hakaneulakiinnitys, joten ne on helppo kiinnittää mihin tahansa vaatteeseen. Valitse lasten rusetin koko kokovalikosta. Rusetit on valmistettu käsityönä Suomessa, kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta.

 • Bowtie – Brown

  15,00 

  FMAM lasten rusetit on valmistettu käsityönä Suomessa, kromivapaasta, ekologisesti tuotetusta pohjoismaisesta nahasta. Ruseteissa on hakaneulakiinnitys, joten ne on helppo kiinnittää mihin tahansa vaatteeseen.

End of content

End of content