Siru

Siru

Finland
info@sirucollection.com
Finland
SiruCollection makes sustainable accessories with playful twist. All products are designed and handmade in Helsinki, Finland.
Company
Who is behind the shop and where the idea came from? 
Kaupan takana häärii nuori yliopisto-opiskelijaneitokainen, joka kaipasi jotain luovaa lukupainotteisen opiskelijaelämän rinnalle. Suunnittelin aivan ensiksi itselleni Siru-nimikkokorvakorut, ja halusin toteuttaa ne sen jälkeen myös käytännössä. Näin sai alkunsa SiruCollection!
How do you aim to improve the welfare of the environment and human. 
Toivon, että koruja käyttävät ihmiset löytävät leikkimielisyyden pukeutumisessaan ja voivat korujen avulla toteuttaa itseään.
Has your company had to give up something to be more sustainable and responsible? 
Tuotteiden pakkaamisessa ei ole esimerkiksi käytetty muovia, vaikka näin pakkauksesta voisi saada ryhdikkäämmän ja myyvän näköisen. Ympäristöystävälliset vaihtoehdot ovat yleensä myös hintavampia yritykselle, joten toiminta on luonnollisesti aina tasapainottelua ympäristöystävällisen ja kannattavan välillä. Omat arvoni ovat kuitenkin sellaiset, etten edes harkitse esimerkiksi muovin käyttöä. :)
What is your motto? 
Better an "oops" than "what if".
What inspires you? 
SiruCollectionia inspiroi pohjoismainen kauneus, hauskuus sekä luonnon muodot ja värit.
Products and product creation
Which product best describes you and why? 
Nimikkotuotteeni ja myöskin ensimmäinen piirtämäni malli on Siru -korvakoru. Se on saanut inspiraation rikkonaisesta lasista. Ajattelen, että tämä kaimakoru on kuten suunnittelijansa sen syntyhetkellä: rikkinäinen, mutta kaunis.
What is the best feedback you have received from your products? 
Asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä ekoajattelusta! Sen lisäksi olen saanut paljon hyvää palautetta pirteästä värivalikoimasta (etenkin kesäisin).
What product do you find superb that was made by someone other than you? 
Rakastan kaikkia suomalaisia puukorujen suunnittelijoita ja nostankin heille isosti hattua!
What makes your products environmentally friendly? 
Kaikki käyttämäni materiaalit ovat mahdollisimman kierrätettäviä. Pakkaamiseen käytetään esimerkiksi pahvirasioita ja ekokirjekuoria. Myös käytössä olevat tarrat ovat muovin sijasta paperia.