Siru

Siru

Finland
info@sirucollection.com
Finland
SiruCollection is a dream of one woman. It's inspired by shapes and colours of nature. The central themes in SiruCollection are colourfulness and playfulness.

We give our support to sustainable development - that's why all the materials are as eco-friendly and recyclable as possible.

All the jewelry are handmade in Finland.
Company
Who is behind the shop and where the idea came from? 
Olen Siru, oikeustieteen opiskelija Helsingistä. Kaipasin jotain luovaa lukupainotteisen opiskelijaelämän rinnalle, joten ryhdyin aluksi piirtämään koruja paperille. Myöhemmin opettelin myös tarvittavat vektoriohjelmat, otin selvää materiaaleista ja ryhdyin kokeilemaan käsin korujen kokoamista. Näin syntyi SiruCollection!
How do you aim to improve the welfare of the environment and human. 
Toivon, että koruja käyttävät ihmiset löytävät leikkimielisyyden pukeutumisessaan. ;)
Has your company had to give up something to be more sustainable and responsible? 
En esimerkiksi ole käyttänyt tuotteiden pakkaamisessa muovia, vaikka näin pakkauksesta voisi saada ryhdikkäämmän ja myyvän näköisen. Eettiset vaihtoehdot ovat yleensä myös hintavampia yritykselle, joten toiminta on luonnollisesti aina tasapainottelua ympäristöystävällisen ja kannattavan välillä. :)
What is your motto? 
Better an "oops" than "what if".
What inspires you? 
SiruCollectionia inspiroi luonnon muodot ja värit. Sen keskeisiä teemoja ovat hauskuus, leikkimielisyys ja värikkyys unohtamatta kuitenkaan monikäyttöisyyttä ja yksinkertaisuutta.
Products and product creation
Which product best describes you and why? 
Nimikkotuotteeni ja myöskin ensimmäinen piirtämäni malli on Siru -korvakoru. Se on saanut inspiraation rikkonaisesta lasista. Ajattelen, että tämä kaimakoru on kuten suunnittelijansa sen syntyhetkellä: rikkinäinen, mutta kaunis.
What is the best feedback you have received from your products? 
Asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä ekoajattelusta! Sen lisäksi olen saanut paljon hyvää palautetta korujen pirteistä väreistä.
What product do you find superb that was made by someone other than you? 
Rakastan kaikkia suomalaisia puukorujen suunnittelijoita ja nostankin heille isosti hattua!
What makes your products environmentally friendly? 
Kaikki käyttämäni materiaalit ovat mahdollisimman kierrätettäviä. Pakkaamiseen käytetään esimerkiksi pahvirasioita ja ekokirjekuoria. Myös käytössä olevat tarrat ovat muovin sijasta paperia.