Unique Design by Maria
Unique Design by Maria

Unique Design by Maria

  • Ei arvosteluja
  • Unique Design by Maria

Brändin esittely

Suunnittelen ja valmistan käsityönä koruja kierrätysmateriaaleista. Käytän fillarin sisäkumia sekä muita kierrätys- ja uusiomateriaaleja esim. huonekalu- ja kenkätehtaan ylijäämämateriaaleja, kuten tekstiilipohjaisia materiaaleja ja nahkaa. Malleissa on myös vanhoja, hylättyjä, rikkinäisiä koruja ja kirppislöytöjä. Joissakin korumalleissa käytän puolivalmisteita.
Kumimateriaalissa saattaa olla erilaisia kulumia, tekstejä, printtejä, logoja ja väriraitoja jotka tekevät koruista yksilölliset. Pyrin kuitenkin leikkaamaan kumin siten, että koruun päätyy vain harmaanmustaa mateiaalia ilman suurempia printtejä tms.
Kumi on materiaalina hyvin kevyt ja se säilyttää muotonsa. Leikkaan kaikki hapsut ja sulkaosat käsin, jotta saan koruihin yksilöllisen ilmeen.
Näin syntyy koru, joka sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Jokainen tuote on yksilöllinen, kuten me kaikki ihmisetkin!
Korut tuovat iloa arkeen, ovat oivallisia katseenvangitsijoita sekä näyttäviä suurempaankin juhlaan.
Fillarin sisäkumista valmistettu koru on kevyt, joustava, yksilöllinen, näyttävä ja kestävä.
Korujen kumiosat voi myös pestä tarvittaessa kevyesti käsin esim. käsisaippualla.

Vältä suihkuttamasta liuottimia kumiosiin (hiuslakkaa, hajuvettä tms.)
Ennen fillarinkumikorujen valmistamista pesen materiaalin juuriharjalla ja mäntysuovalla. 

Uniikki, urbaani, unisex & eco chic – yksinkertaisesti kestävää muotia kaikille jokaiseen päivään ja elämän suuriin hetkiin!