Susanna Nurminen design
Susanna Nurminen design

Susanna Nurminen design

Vendor Biography

Tervetuloa kauppaani, jossa kaikki tuotteet on valmistettu  kestävän kehityksen arvojen mukaisesti suurimmalksi osaksi kierrätysmateriaaleista.

Susanna Nurminen design suunnittelee ja valmistaa koruja kierrätysmateriaaleista, vanhoista käytetyistä hopea- ja alpakkalusikoista ja ylijäämänahasta. Tavoitteena on herättää hylätty ja tarpeettomaksi jäänyt käyttökelpoinen materiaali henkiin ajattomaksi, tyylikkääksi ja persoonallliseksi koruksi, jossa häivähtää hiven vintagea ja glamouriakin. Korut ovat enimmäkseen pieniä sarjoja, mutta mukaan mahtuu myös uniikkeja kappaleita.

Valmistan vastuullista ja ekologista uusiodesigia edustavat korut käsityönä työhuone/putiikillani Kalevassa, Tampereella. Pieni osa tuotteista, joihin käytän teräs- ja messinkilevyä, leikataan laserleikkauksena tamperelaisessa yrityksessä.

Useimmat koruni mahtuvat kirjeeseen (lähetys 3,90€). Useamman kuin yhden tuotteen postitus on aina ilmainen. Tilatut tuotteet voi noutaa myös putiikilta (Kaskitie 15) keskiviikkoisin 11-18 ja muina aikoina sopimuksen mukaan (p. 040 709 6930).