vihreä

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Curves Lush -mekko, glitter jade

  369,00 

  Runsashelmainen Lush- mekko sopii hyvin juhliin. Huivikauluksen voi solmia kauniiksi rusetiksi kaulalle tai kietoa rennosti solmulle. Lush- mekko on istuvuudeltaan väljä ja sen helmassa on runsas röyhelöleikkaus. Mekko laskeutuu kauniista, mutta pitää runsaan muotonsa. Lush- mekko on polvipituinen. Mekossa on ¾ pitkät väljät hihat ja taskut sivusaumoissa.

  Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 • Suomaan kurjet – Donitsi S ∅ 8cm

  7,00 

  S-kokoisen hiusdonitsin halkaisija on n. 8cm. Se kiertyy kahdesta kolmeen kertaan ohuempien hiusten ympäri.

  Valmistuu käsissäni Turussa vaatteita leikatessa jääneistä paloista eli oman tuotannon ylijäämästä. Kangas digipainettua 100% Tenceliä. 30⁰C hienopesu. Donitsin voi “kuohkeuttaa” uudelleen höyryttelemällä.

 • Suomaan kurjet – Donitsi M ∅ 12cm

  9,00 

  M-kokoisen hiusdonitsin halkaisija on n. 12cm. Se kiertyy kahdesta kolmeen kertaan paksumpien hiusten ympäri.

  Valmistuu käsissäni Turussa vaatteita leikatessa jääneistä paloista eli oman tuotannon ylijäämästä. Kangas digipainettua 100% Tenceliä. 30⁰C hienopesu.

 • Tuoksuportti Suomaalle

  9,00 

  Luonnon rentouttavaa rauhaa ja luomisen alkuvoimaa pussitettuna.

  Suopursuissa tuoksuu kaikki se mitä on tuhansien vuosien aikana maatunut suolle. Se on mystinen tuoksu, joka tuntuu nostavan ajatuksia kaukaa menneestä. Elämänfilosofiaa syvältä esi-isien mailta yhteisen mielikuvituksen alkulähteiltä. Syvältä kumpuavaa luovuuden alkuvoimaa.

  Sulje silmäsi ja tyhjennä mielesi hetkeksi suopursun huumaavassa tuoksussa. Rentoudu ja anna luovuuden virrata läpi aikojen juuri tähän hetkeen. Työpöydälle tai autoon, missä ikinä tarvitsetkaan hetken pakomatkaa ihmisten maailman hälystä ja betoniviidakosta.

  Vanha kansa käytti suopursun voimakasta tuoksua syöpäläisten, koiden ja ei-toivottujen ihmisvieraiden karkoittamiseen. Vanha kansa ja hirvet tuntevat myös suopursun kunniakkaan lemmenrohdon maineen. Elikäs tuoksuportti taskuun ja elämään huonoa henkeä tuovat syöpäläiset pysyvät kaukana. Ne kavahtavat tätä tuoksua. Sen sijaan sen tuoksu kutsuu elämään rakkautta. Niitä jotka ymmärtävät suopursun huumaavan tuoksun taian.

  Pussissa on täytteenä taiteella marinoituja suopursun lehtiä. Laulu Suomaan kurjista -näyttämöteoksen moniaistillinen lavastus jatkaa matkaansa pussiin säilöttynä terapiana.

  Koko 10x10cm. Kangas digipainettua 100% Tenceliä.

  Valmistuu käsissäni Turussa.

 • Suomaan sulka – mirri

  55,00 

  Suomaan sulka mirri on saanut muotonsa kurjen siipisulista. Mirrissä on täytteenä taiteella marinoituja suopursun lehtiä. Laulu Suomaan kurjista -näyttämöteoksen moniaistillinen lavastus jatkaa näin matkaansa maailmalle.

  Koko 6x13cm. Mirrin kiinnittimenä on 54cm pitkä reikäkuminauha, jonka ympärysmittaa voi säätää. Kuminauha on teollisuuden ylijäämää. Kangas digipainettua 100% Tenceliä. Ommeltu vaatemalliston leikkuupaloista Vuurranin työhuoneella Turussa.

 • Pyrstö mirri – Suomaan kurjet kuosi

  55,00 

  Virtojen vapautuksen lähettiläs Suomaan kurjet kuosissa. Pyrstöllään harri murtaa aikansa eläneet padot niin vaelluskalojen kuin sisältämme virtaavien luovuuden virtojen tieltä. Murtaa ne taiteen voimalla suohon laulamalla ja tarttuvalla rakkauden tuoksulla. Mirrissä on täytteenä taiteella marinoituja suopursun lehtiä. Laulu Suomaan kurjista -näyttämöteoksen moniaistillinen lavastus jatkaa näin matkaansa maailmalle.

  Harrin pyrstö mirri syntyi laulaja-lauluntekijä Jukka Takalon “Kuule Harri” -biisin inspiroimana. Harri eli harjus on pohjoisten virtavesien kala, jonka elämää uhkaa jokien patoaminen ja soiden ojitus. Mirrin mukana saat 10 minuuttia kenttätyötä kalojen hyväksi eli tämä maailmaa muotoileva iktyonomi lähtee virtavesien kunnostustalkoisiin auttamaan virtavesien luontoa.

  Pyrstö-Mirri valmistuu käsissäni Turussa vaatteita leikatessa jääneistä paloista eli oman tuotannon ylijäämästä. Kangas digipainettua 100% Tenceliä. Mirri on kääntömallia, toisella puolelta eri väriä. Kiepsauta mirri ympäri ja vaihda väriä.

  Mirrin kiinnittimenä on 54cm pitkä reikäkuminauha, jonka ympärysmittaa voi säätää. Kuminauha on teollisuuden ylijäämää.

 • Pohjolan valo korvakorut

  30,00 

  Mystiset Pohjolan Valo korvakorut on valmistettu käsin kehrätystä ja värjätystä villasta ja puuhelmistä.

  35,00 €

End of content

End of content