Welcome to renewed Weecos. Happy to have you here!

Woodio

Read more
Frontpage » Woodio

Woodio

orders@woodio.fi
Finland

Woodio vie kylpyhuoneet uudelle tasolle. Tuotteidemme avulla sinulla on mahdollisuus luoda uniikki kylpyhuone, jossa lavuaari ei ole enää vain lavuaari. Suomalaista innovaatiota parhaimmillaan!

Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kestävä puukomposiitti syntyy lähialueilla tuotetusta pohjoisen puusta ja hartsimaisista aineosista.

Woodion ainutlaatuinen täyspuukomposiitti on yhdistelmä haapahaketta (n.75%) sekä hartsipohjaisia sidosaineita. Valmistusprosessi on mahdollisimman vähäpäästöinen. Perinteisiin posliinikalusteisiin verrattuna ero on suuri, koska Woodion puukomposiitin valmistus ei kuormita ympäristöä korkeilla polttolämpötiloilla.

Woodion selkeälinjaiset design-ratkaisut tuovat esiin puun luonnollisuuden materiaalina. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita.

News

Made in Finland

There are numerous interesting domestic brands in Weecos and they are easy to find with the Made in Finland sustainability stamp.
Inspiration

Sustainable Home Decor

Ida makes her interior design purchases with care and no rush. See Ida's favourites from Weecos Home and Natural Cosmetics!