Nordics' first marketplace for ethical and ecological fashion and design. Since 2013.

Women's Clothing

Frontpage » Taxonomy » Term » 11 » Color » Women's Clothing
Inspiration

Party Season Is Here!

This festive season, tonal dressing and metallics rock. See our splashes of color and gold nuggets for good times.
Inspiration

Black to your heart's content

Black is the undisputed queen of colours. We've put together a selection of the most beautiful black products of the season just for you.
Inspiration

Meriam's bold & feminine style

In everyday life, Meriam favours clothes that feel comfortable in materials, colors and models. But in a party, she definitely wants something glittering! See Meriam's Weecos-favourites.

Eettiset naisten vaatteet netistä!

Weecosilta löydät Suomessa valmistettuja vaatteita ekologisesti luomupuuvillasta, pellavasta ja hampusta. Luomupuuvillainen tunika on pehmeä ja hyvännäköinen arkivaate. Pue alle ekologiset leggingsit merkiltä, jonka vaatteet valmistetaan Suomessa. Laadukkaat vaatteet ovat kestävä valinta vaatekaappiin. Ympäristöystävälliset materiaalit kuten pellava, lyocell ja luomupuuvilla sekä tuntuvat että näyttävät hyviltä. Myös kierrätetyt materiaalit ovat tulleet jäädäkseen ja meiltä löydät tyylikkäitä naisten vaatteita ekologisesti kierrätetyistä uusiomateriaaleista.

Vastuullisesti valmistetut mekot, tunikat, housut ja hameet Weecosin vastuulliselta markkinapaikalta. Meiltä löydät muun muassa kotimaisten Uhana Designin, Mori Collectiven, Marita Huurinaisen ja Papun naisten vaatteita. Löydä lisää kotimaisia vaatemerkkejä ja tutustu kansainvälisiin eettisen muodin edelläkävijöihin Weecosilla! Tervetuloa Weecosiin tekemään arvo-pohjaisia valintoja!