Nordics' first marketplace for ethical and ecological fashion and design. Since 2013.
Frontpage » Su

Su

info@sunnuntaipuoti
Vierumäenkatu 43
18130 Heinola
Finland

Lyhenne Su tulee sunnuntaista. Su-mallistossa fiilistellään sunnuntaipäivien hitautta ja rentoutta. Hidasta muotia ja elämäntapaa ylistävä mallisto rakentuu aikaa ja käyttöä kestävillä arvoilla. Heinolassa asuva ja työskentelevä suunnittelijapariskunta Susan Vatanen ja Roy Aurinko uskovat eettiseen ja ekologiseen tapaan tehdä asioita.

Su on vaate- ja sisustustekstiilien mallisto, joka valmistetaan käsityönä ja pieninä sarjoina Suomessa. Mallistoa suunnittelee Susan Heinolassa ja ompelee Sanna Kouvolassa ja Angi Järvenpäässä. Mallistossa käytetään ainoastaan 100% luonnonmateriaaleja, joista pellava on suosikkimateriaalimme. Kaikki materiaalit ovat sertifioitua, valvottua tuotantoa.

Susanin intohimo puutarhaan näkyy mallistossa viitteinä kasvien muotoihin ja vaatteet ovatkin nimetty kasvien tieteellisten nimien mukaan. Mallistossa rento minimalismi yhdistyy harkittuihin yksityiskohtiin ja huolelliseen viimeistelyyn. Myös väriskaala on hyvin minimalistinen, musta, valkoinen ja harmaan sävyt ovat pääosassa.

Inspiration

Shorts and Jumpsuits

We gathered light and cool summer wear for the upcoming heat wave.
Sustainable Classics

Sustainable Basics

Basic clothes are the clothes we wear every day. A simple t-shirt, pair of cozy trousers and comfortable underwear.