Welcome to renewed Weecos. Happy to have you here!

Palmiina

Read more
Frontpage » Palmiina

Palmiina

tuija@palmiina.fi
Sysmäntie 55
Sysmän Kirjakauppa
19700 Sysmä
Finland

Olen Tuija Palm, kasvot Palmiinan takana. Olen pukuompelija, vaimo ja kahdelle lapselle äiti.
Muutin kaupungista maalle vuonna 2010 juuri valmistuttuani pukuompelijaksi. Siinä ihmetellessä, että mistä löytäisin oman alan töitä, alkoi ajatus omasta yrityksestä kehittyä.

Maalla asuessa huomaa jotenkin selkeämmin kuinka paljon ostammekaan ulkomailta tai ulkomailla valmistettua tavaraa, liikaakin, koska halvalla saamme.
Tämä pieni Sysmä tuntui vähän surulliselta. Niin paljon tyhjiä liiketiloja ja kovin vähän asukkaita. Halusin tuoda töitä vaihteeksi takaisin suomeen ja tänne sysmään.
Päätin, että tuotteeni ovat suomalaisia, myös materiaalit. Halusin painottaa kotimaisuuden lisäksi ekologisiin valintoihin niin ihmisen kuin luonnonkin kannalta. Materiaalivalinnat ja vaatteiden valmistus luonnon ja ihmisten etua kunnioittaen. Vaatteiden pitkä käyttöikä, sekä materiaalin laatu takaavat että tuotetta voi kierrättää useamman kerran lapselta seuraavalle.
Siitä se ajatus sitten pikku hiljaa lähti kehittymään ja yrityksen pistin pystyyn vuonna 2011 nimellä Ompelimo Tiitu, jonka vaihdoin Palmiinaksi vuonna 2017.