Welcome to renewed Weecos. Happy to have you here!

Women's Clothing

Frontpage » Naiset » Women's Clothing
109,00 €
95,00 €
95,00 €

Pages

Inspiration

Meriam's bold & feminine style

In everyday life, Meriam favours clothes that feel comfortable in materials, colors and models. But in a party, she definitely wants something glittering! See Meriam's Weecos-favourites.
New In

The CURVES-collection is available!

The collection includes almost 50 clothes from 13 Finnish design brands.
Style picks

Get Cozy in Warm Knits

See our ethically produced knit jumpers and cardigans for autumn.

Eettiset naisten vaatteet netistä!

Weecosilta löydät Suomessa valmistettuja vaatteita ekologisesti luomupuuvillasta, pellavasta ja hampusta. Luomupuuvillainen tunika on pehmeä ja hyvännäköinen arkivaate. Pue alle ekologiset leggingsit merkiltä, jonka vaatteet valmistetaan Suomessa. Laadukkaat vaatteet ovat kestävä valinta vaatekaappiin. Ympäristöystävälliset materiaalit kuten pellava, lyocell ja luomupuuvilla sekä tuntuvat että näyttävät hyviltä. Myös kierrätetyt materiaalit ovat tulleet jäädäkseen ja meiltä löydät tyylikkäitä naisten vaatteita ekologisesti kierrätetyistä uusiomateriaaleista.

Vastuullisesti valmistetut mekot, tunikat, housut ja hameet Weecosin vastuulliselta markkinapaikalta. Meiltä löydät muun muassa kotimaisten Uhana Designin, Mori Collectiven, Marita Huurinaisen ja Papun naisten vaatteita. Löydä lisää kotimaisia vaatemerkkejä ja tutustu kansainvälisiin eettisen muodin edelläkävijöihin Weecosilla! Tervetuloa Weecosiin tekemään arvo-pohjaisia valintoja!