Welcome to renewed Weecos. Happy to have you here!

Sportswear

Frontpage » Naiset » Naisten Vaatteet » Sportswear
-10%
76,50 €
85.00

Ympäristöystävälliset urheiluvaatteet Weecosilta!

 

Weecosilta löydät ympäristöystävälliset ja eettiset urheiluvaatteet eri lajeihin. Valikoimastamme löydät urheiluvaatteet kierrätysmateriaaleista tai kokonaan kotimaiset, Suomessa valmistetut urheiluvaatteet. Tutustu eettisten sporttivaatteiden valikoimaan Weecosilla!

 

Kalastusverkoista kierrätetty uimapuku tai bikinit korvaavat uusiomuovista valmistetut uima-asut. Kierrätyksellä saadaan polyamidi ja polyesteri uudelleen hyötykäyttöön ja säästytään uusien keinokuitujen tuotannolta. Meiltä löydät kierrätyspolyamidista valmistetut juoksuvaatteet, leggingsit ja sporttitopit.

Pukeudutko mieluummin luonnonmateriaaleihin? Luomupuuvillainen joogatoppi ja vajaamittaiset joogacaprit ovat hengittävä ja pehmeä valinta kevyeen urheiluun, kuten joogaan tai pilatekseen. Pyöräilyyn, hiihtoon ja muuhun kestävyysurheiluun kannattaa valita ohut merinovillainen aluskerrasto. Merinovilla vie hien pois iholta eikä hiosta, mutta lämmittää tarvittaessa kehoa. Tilaa uudet urheiluvaatteet Weecosin vastuullisten vaatemerkkien valikoimasta!