Welcome to renewed Weecos. Happy to have you here!

Dresses and Tunics

Frontpage » Naiset » Naisten Vaatteet » Dresses and Tunics

Pages

New In

The CURVES-collection is available!

The collection includes almost 50 clothes from 13 Finnish design brands.
Style picks

Autumn Print Dresses

This Autumn, print dresses include strong shapes and clear lines and colors.
Inspiration

Comfortable in Natural Materials

Ida appreciates clothes that last both time and use and feel soft against the skin. See Ida's Weecos favourites!

Vastuullista muotia Weecosin valikoimasta

Weecosista löydät ekologiset ja vastuullisesti valmistetut naisten vaatteet ja asusteet. Selaa valikoiman tuotteita tarkemmin sivun hakusuodattimilla. Suodattimista on mahdollista valita muun muassa vaatteiden koko, valmistusmaa ja tuotemerkin kotimaa, esimerkiksi Suomi. Kotimainen trikoomekko, eettinen pikkumusta ja vastuullinen juhlamekko löytyvät helposti Weecosin kattavasta valikoimasta vastuullisia mekkoja. Moni kotimainen vaatemerkki valmistaa vaatteensa kokonaan Suomessa. Suomessa ommeltu ja valmistettu mekko on lähituotantoa ja tukee samalla kotimaista työtä. Tutustu Suomessa valmistettuihin mekkoihin muun muassa merkeiltä Nouki, Kativee, Kanto Design ja Cocoonhouse.

Vastuullista muotia arkeen ja juhlaan

Vastuullisesti valmistettu kokoelmamme tarjoaa vaatteet ja asusteet arkeen ja juhlaan. Rennot ja ”smart casual” mekot ja tunikat tuovat mukavuutta ja halutessasi myös väriä arjen keskelle. Valikoiman hienostuneet juhlamekot tuovat poikkeuksellista arvokkuutta juhlahetkiin ja edustustilaisuuksiin, kun pukeutumisvalintasi ei ole pelkästään tyylikäs vaan myös ekologinen ja vastuullinen. Vastuullinen juhlamekko on kullan arvoinen löytö. Juhliin on ihana saapua näyttävässä mekossa, josta voi kaiken lisäksi puhua pelkkää hyvää! Kerro small talkin äärellä mekon ympäristöystävällisestä materiaalista tai eettisestä valmistuksesta. Luonnonmateriaalit silkki ja pellava ovat kaunis valinta juhlamekkoon ja antavat juhla-asuun ryhdikkään olemuksen.

Mekkoja ja tunikoita design-tietoisille

Monipuolinen valikoimamme kattaa mekot ja tunikat klassisen muotitietoisesta moderniin designiin ja kokeilevaan, tyylillä leikittelevään pukeutumiseen. Valikoimassa on mukana käsintehdyt, uniikkikappaleet ja tilauksesta valmistetut mekot ja tunikat, joista saat helposti osan omaa ainutlaatuista tyyliäsi.