Nordic's first marketplace for ethical and ecological fashion and design. Since 2013.

Lil Jo & Vilja

Read more
Frontpage » Lil Jo & Vilja

Lil Jo & Vilja

info@liljovilja.fi
Brahenkatu 14 D 110
20100 Turku
Finland

Lil Jo & Vilja on uusi suomalainen lastenvaatemerkki, joka syntyi perustajan intohimosta vaatesuunnitteluun ja yrittäjyyteen. Vuosien haaveilun, aikaisemman yrittäjäkokemuksen ja lasten myötä Lil Jo & Vilja sai vihdoin alkunsa.

Vaatemerkin tuotteet valmistetaan Turussa yrityksen omassa ompelimossa sekä paikallisilla alihankkijoilla. Yrittäjän kotiseuturakkaus onkin vahva ja tavoitteena on työllistää mahdollisimman paljon turkulaisia. Useimmat printtikankaistamme on valmistettu suomalaisomisteisessa tehtaassa Portugalissa GOTS-sertifioidusta orgaanisesta puuvillasta. Kaikki käyttämämme kankaat on valmistettu Euroopassa.

Lil Jo & Viljan vaatteet ovat kauniita ja mukavia käyttövaatteita leikkisine yksityiskohtineen. Meille on tärkeää vaatteiden helppohoitoisuus ja pitkä käyttöikä tuplakokojen sekä laadun avulla. Mallistossa on vaatteita leikki-ikäisille ja naisille. Useat tuotteemme ovat unisextuotteita, joten vaatteet on helppo kierrättää sisarusten kesken.

Inspiration

Bath & Sauna Items for Christmas

Christmas is a great time to pamper your loved ones and yourself. Get a head start for Holidays' relaxation and treat yourself to towels, bathrobes and other items for bath & sauna.
Uutiset

Bright Friday 2019

Weecos Bright Friday comes again - do good with us!
Style picks

Lovely Print Dresses

We gathered together some of the sweetest and loveliest Weecos print dresses just for you.