THINK TODAY Yrttien kastelualusta

THINK TODAY Yrttien kastelualusta

THINK TODAY Yrttien kastelualusta

4,00 €
Kastelu alusta pitää yrtit pidempään hyvinvoivana ja tuoreena. Leikkaa alusta ohjeen mukaan saksilla katkoviivoja pitkin. Kastele materiaali ja kaupan ruukussa oleva yrtin multa läpimäräksi. Kiedo saksilla leikattu alusta muoviruukun ympäri (älä poista muoviruukkua,kaupan yrttien muoviruukussa on aukot). Laita alusta ja yrtti tiiviisti mukiin tai lasiin siten että se on hyvin tiivisti lasin tai mukin pintaa vasten, näin vesi ei pääse haihtumaan materiaalista liian nopeasti. Kastele materiaali ja yrtin multa vain joka toinen päivä märäksi. Tasainen kosteus pitää yrtit elinkelpoisina ja lisää satoa useilla viikoilla. Myös vaikeasti hoidettava basilika onsäilynyt ja versonnut testeissä jopa 5-6vkoa tasaisesti kasteltuna tämän tuotteen avulla. Tuote ei ole kertakäyttötuote, sen voi pestä tarvittaessa koneessa tai myös kevyt huuhtelu riittää. Kun tuotteen materiaali alkaa hajoamaan voi tuotteen kompostoida.

Origin and history of the product

Haastava basilika innosti suunnittelemaan tuotteen joka auttaa pitämään vaikeahoitoisen yrtin pidempään käyttökelpoisena. Yksinkertainen ja toimiva idea helpottaa kauppayrttien kasvattamista sekä lisää käyttöikää huomattavasti. Kaikki yrtit pitävät tasaisesta kosteudesta ja valosta!

Take care of the product

Materiaali kestää käytössä kuukausia, se voidaan välillä kuivata. Mikäli se on hyvin likainen voidaan se pestä koneessa 60 asteessa ( jos materiaali on pitkän käytön jälkeen jo hapertunut, pese tuote käsin hanan alla), yleensä kevyt huuhtelu hanan alla riittää. Kun tuotteen käyttöikä loppuu voi sen kompostoida.

Shipping

Destination
Finland
Shipping one product
Free
Shipping several products*
Free
Days
14 workdays
Destination
EU
Shipping one product
2,00 €
Shipping several products*
2,00 €
Days
7 workdays
*Shipping several products from this seller.*Useamman tuotteen toimitus kyseiseltä myyjältä.
Order can be picked up from the store.