Kerä -sormus, 3 kpl setti

Kerä -sormus, 3 kpl setti

Kerä -sormus, 3 kpl setti

195,00 €
Kerä -sormukset on tehty 100% kierrätetystä hopeasta käsityönä Kätkön pajalla Helsingissä. Sormuksia tehdään vaaleaksi etsattuna tai tummaksi oksidoituna. Jokainen Kerä on hiukan eri levyinen, leveimmästä kohdastaan ne ovat kuitenkin aina noin 4-5 mm välillä.

HUOM! Sormukset ovat kaikki yksilöllisiä, uniikkeja kappaleita joten tilaamasi sormus voi poiketa hieman kuvan sormuksesta. Muistathan ilmoittaa viestikenttään haluamasi koko esim. sisähalkaisija millimetreinä, ja haluatko sormuksen tummaksi oksidoituna vai vaaleaksi etsattuna!

Kerä -sormusten kulmat asettuvat sormissa hauskasti limittäin, ja voit ostaa kolmen Kerän setin yhteishintaan 195€. Ilmoita tällöin viestikenttään sormusten koot, ja montako tummaa tai vaaleaa Kerää haluat!

Origin and history of the product

Kerä -sormukset syntyivät Sysi -sormuksen pohjalta, asiakkaiden kysellessä samanoloisia, mutta kapeampia sormuksia. Kerä -sormukset tehdään kuumentamalla hopean pinta lähelle sulamispistettä, jolloin sormukseen syntyy rosoinen, elävä kuvio. Kerä -sormusten reunat ovat kiiltävät, mutta rouheat sahanjäljet on jätetty käsintehdyn tunnelman säilyttämiseksi.

100% kierrätetty hopea tehdään mm. elektroniikanteollisuuden ylijäämistä ja romuhopeasta, ja se on ominaisuuksiltaan täysin samanlaista kuin normaalisti käytettävä 925% sterling hopea, eikä sisällä nikkeliä tms. allergisoivia tai myrkyllisiä aineosia.

Take care of the product

Sormus on 925 % hopeaa, ja kirkkaiden osien tummumisen sekä naarmuuntumisen ehkäisemiseksi koru olisi hyvä säilyttää pienessä ilmatiiviissä pussukassa (tulee korurasian mukana) silloin kun sitä ei käytetä. Likaantunutta korua voi puhdistaa pesemällä esim. hammasharjalla ja astianpesuaineella.

Sormus kestää päivittäistä käyttöä hyvin. Tumma/vaalea patinointi ja pinnan rosoisuus muuttuvat käytössä jonkinverran ajanmyötä, ja pinnan oksidointi/etsaus voidaan haluttaessa tehdä uudestaan.

Kyselethän lisätietoja, jos joku koruun liittyvä askarruttaa!

Shipping

Hopeakorut
Destination
Finland
Shipping one product
4,00 €
Shipping several products*
4,00 €
Days
10 workdays
*Shipping several products from this seller.*Useamman tuotteen toimitus kyseiseltä myyjältä.
Order can be picked up from the store.