Nordics' first marketplace for ethical and ecological fashion and design. Since 2013.

HuiGee

Read more
Frontpage » HuiGee

HuiGee

info@huigee.fi
Lauttaranta 7
28400 Ulvila
Finland

Vaatteet kuin aatteet

Kaikki vaatteemme suunnitellaan Suomessa rakkaudella. HuiGeen oma tiimi, sekä pääsuunnittelijanamme toimiva Camilla Mikama luovat yhdessä käytännöllisiä, mukavia ja laadukkaita vaatteita juuri sinulle. Vaatteen on kestettävä arkea, ja näyttää hyvältä useiden pesujen jälkeenkin. Vaatteiden mitoitus on suomalaista ja reilua, taaten mukavan ja viehättävän istuvuuden.

Meille läpinäkyvä tuotantoketju ja työntekijöiden olosuhteet ovat tärkeitä. Vaatteemme valmistetaan Portugalissa, suomalaisomisteisessa tehtaassa, jossa arvopohjana on ekologisuus, eettisyys ja tuotannon keskiössä ihmiset. Jokainen ompelija saa ansaitsemansa palkan työstään ja parhaat mahdolliset työolosuhteet, sekä meiltä suurimmat kiitokset!

Kaikki asusteemme valmistetaan käsityönä Suomessa pienessä ompelimossa. Jokainen päähine, huivi ja muu asuste tehdään suomalaisella työvoimalla, täysin käsityönä. Kaikille asusteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki.

Vuoden 2017 alussa saimme lisenssin valmistaa Muumi-aiheisia vaatteita. Kaikki vaatteemme ovat siis aitoja lisenssillä valmistettuja ©Moomin Characters vaatteita.

New In

NOUKI Autumn New Arrivals

See all the new items and familiar classics from NOUKI autumn collection!
News

Made in Finland

There are numerous interesting domestic brands in Weecos and they are easy to find with the Made in Finland sustainability stamp.

SALE Spring Favorites

Hand picked fashion and jewelry favorites in SALE.