Nordic's first marketplace for ethical and ecological fashion and design. Since 2013.

Cocoonhouse

Read more
Frontpage » Cocoonhouse

Cocoonhouse

shop@cocoonhouse.fi
Rautatienkatu 3, LH1
15100 Lahti
Finland

Ekologinen, eettisesti valmistettu, laadukas ja hyvää fiilistä luova - cocoon.
.......................................................................
Cocoonhousen idea on lähtenyt tarpeesta tehdä mallistomme toisin, vastuullisesti ja turvallisesti, kotimaassa ja lähialueilla.

Suunnittelemme harmonisen kauniita, kestäviä, pitkäikäisiä tuotteita, jotka tuottavat iloa käyttäjilleen. Mallistomme eivät ole fast-fashionia, vaan vuosienkin jälkeen voit ostaa yhteensopivan tuotteen vanhan vaatteesi rinnalle. Suunnittelua vie eteenpäin vastuulliset materiaalivalinnat mahdollisimman pienin hiilijalanjäljin.
Mallistoa suunnitellessa on pyritty lempeään, selkeään ja kotoisaan ajatteluun. Tunnusomaisia piirteitä brändille ovat linjakkuus, graafisuus, kotimaisuus, kodikkuus ja rento ote pukeutumiseen. Musta ja harmaa ovat malliston ydinvärit, joiden lisäksi seassa pilkahtaa kausittain vaihtuvat sävyt. Niin päärynöillä, omenoilla kuin tiimalaseillakin on mahdollisuus päästä nauttimaan malliston vaatteista, sillä ne on sovitettu erityyppisille vartaloille, koosta XS kokoon 3XL saakka.
Emme kulje täällä raskain askelin vaan kepein jaloin. Toivomme hiilijalanjälkemme olevan mahdollisimman pieni. Kaikki kankaat hankitaan saatavuuden mukaan mahdollisimman läheltä Suomesta ja muualta Euroopasta. Cocoonin mallistoihin valitaan luomukankaita, jos mahdollista. Kankaita valitessa huomio kiinnittyy laatuun ja kankaat testataankin ennen niiden pääsyä ompelimon puolelle, sillä on tärkeää, että tuote kestää käytössä vuosia.
Erityisen tärkeää on, että malliston tuotteet ommellaan yrityksen - Cocoonhousen - kotikaupungissa Lahdessa. Assesorituotteet valmistetaan tuttujen kumppanien kanssa Baltiassa. Lahtelaisuus ja yhteistyö lähialueiden yrittäjien kanssa on tärkeää ja osa Cocoonhousen arvomaailmaa. Yhteistyö on suuri voimavara.
Mallistoa sinulle on tekemässä lahtelainen vaatesuunnittelija Riikka Flink.
.......................................................................
Hyvän fiiliksen välittäminen kanssaihmisille, hymy, kodikkuus ja ympäristön kunnioitus
ovat elementtejä, joista Cocoonhouse koostuu. Do Good.

Inspiration

Bath & Sauna Items for Christmas

Christmas is a great time to pamper your loved ones and yourself. Get a head start for Holidays' relaxation and treat yourself to towels, bathrobes and other items for bath & sauna.
Uutiset

Bright Friday 2019

Weecos Bright Friday comes again - do good with us!
Inspiration

Copy Caroline's style - the blacker the garment, the better

Caroline's style is simple and comfortable and based on black garments. However, she gets inspired by the 00’s Matrix and the early 70's pop-rock through suburban rap glasses. See Caroline's Weecos-favourites!