Welcome to renewed Weecos. Happy to have you here!

Cocoonhouse

Read more
Frontpage » Cocoonhouse

Cocoonhouse

shop@cocoonhouse.fi
Rautatienkatu 3, LH1
15100 Lahti
Finland

Ekologinen, eettisesti valmistettu, laadukas ja hyvää fiilistä luova - cocoon.
.......................................................................
Cocoonhousen idea on lähtenyt tarpeesta tehdä mallistomme toisin, vastuullisesti ja turvallisesti, kotimaassa ja lähialueilla.

Suunnittelemme harmonisen kauniita, kestäviä, pitkäikäisiä tuotteita, jotka tuottavat iloa käyttäjilleen. Mallistomme eivät ole fast-fashionia, vaan vuosienkin jälkeen voit ostaa yhteensopivan tuotteen vanhan vaatteesi rinnalle. Suunnittelua vie eteenpäin vastuulliset materiaalivalinnat mahdollisimman pienin hiilijalanjäljin.
Mallistoa suunnitellessa on pyritty lempeään, selkeään ja kotoisaan ajatteluun. Tunnusomaisia piirteitä brändille ovat linjakkuus, graafisuus, kotimaisuus, kodikkuus ja rento ote pukeutumiseen. Musta ja harmaa ovat malliston ydinvärit, joiden lisäksi seassa pilkahtaa kausittain vaihtuvat sävyt. Niin päärynöillä, omenoilla kuin tiimalaseillakin on mahdollisuus päästä nauttimaan malliston vaatteista, sillä ne on sovitettu erityyppisille vartaloille, koosta XS kokoon 3XL saakka.
Emme kulje täällä raskain askelin vaan kepein jaloin. Toivomme hiilijalanjälkemme olevan mahdollisimman pieni. Kaikki kankaat hankitaan saatavuuden mukaan mahdollisimman läheltä Suomesta ja muualta Euroopasta. Cocoonin mallistoihin valitaan luomukankaita, jos mahdollista. Kankaita valitessa huomio kiinnittyy laatuun ja kankaat testataankin ennen niiden pääsyä ompelimon puolelle, sillä on tärkeää, että tuote kestää käytössä vuosia.
Erityisen tärkeää on, että malliston tuotteet ommellaan yrityksen - Cocoonhousen - kotikaupungissa Lahdessa. Assesorituotteet valmistetaan tuttujen kumppanien kanssa Baltiassa. Lahtelaisuus ja yhteistyö lähialueiden yrittäjien kanssa on tärkeää ja osa Cocoonhousen arvomaailmaa. Yhteistyö on suuri voimavara.
Mallistoa sinulle on tekemässä lahtelainen vaatesuunnittelija Riikka Flink.
.......................................................................
Hyvän fiiliksen välittäminen kanssaihmisille, hymy, kodikkuus ja ympäristön kunnioitus
ovat elementtejä, joista Cocoonhouse koostuu. Do Good.

News

Made in Finland

There are numerous interesting domestic brands in Weecos and they are easy to find with the Made in Finland sustainability stamp.
Sustainable Classics

Clothes to Wear in Warm Weather

Here's how to dress in the summer heat and what materials keep you cool in the sun.
Sustainable Classics

Sustainable Basics

Basic clothes are the clothes we wear every day. A simple t-shirt, pair of cozy trousers and comfortable underwear.