Nordics' first marketplace for ethical and ecological fashion and design. Since 2013.

Children's Clothing

Frontpage » Taxonomy » Term » 10751 » Color » Patterned » Brandcountry » FI » Stamps » Children's Clothing
Inspiration

Christmas Gift Ideas for Children

Ecologically and ethically sustainable presents for children and toddlers. Fall in love with these Christmas gift ideas!
New In

Autumn Novelties for Kids

See children's novelties for autumn!
News

AARREKID Autumn Novelties

See all the new AARREKID arrivals for women & children!

Ekologiset lasten vaatteet kotimaisilta ja ulkolaisilta vastuullisiin arvoihin uskovilta valmistajilta. Myös lapset rakastavat pukeutua hyvin!

 

Ainutlaatuinen valikoima vaatteita

Kauppamme valikoiman tarkoituksena on tarjota ainutlaatuiset ja laadukkaat vaatteet myös lapsille. Kotimaisten valmistajien mallien lisäksi valikoimassamme on lasten vaatteita myös luotetuilta ulkolaisilta valmistajilta, joiden arvot vastaavat omiamme. Valikoimasta löytyykin aina varmasti jotakin uutta ja mielenkiintoista!

 

Upeat design lastenvaatteet

Design kuuluu myös lapsille! Muodikkaat vaatteet eivät ole tarkoitettu vain aikuisten puettavaksi, vaan myös lastenvaatteet voidaan toteuttaa hyvistä materiaaleista, upeissa väreissä ja kuoseissa. Designin mukana tulee samalla ekologisesti ja vastuullisesti tehdyt materiaalivalinnat ja vaatteiden valmistustavat.

Valikoimasta löytyy satoja eri malleja vastuullisesti valmistettuja lasten vaatteita. Selaa kaikki housut, paidat, mekot ja bodyt alapuolelta. Käyttämällä tuoteryhmän hakusuodattimia voit valita vaatteiden ominaisuuksia löytääksesi etsimäsi nopeammin.