Welcome to renewed Weecos. Happy to have you here!

Bu.ké

Read more
Frontpage » Bu.ké

Bu.ké

PL 43
23101 Mynämäki
Finland

Aamukaste paljaissa varpaissa kun astelet nurmen halki. Auringon ensisäteet, jotka saavat lintujen kuoron heräämään. Huumaava kostean mullan aromi, joka sekoittuu heräilevien kukkien tuoksuun. Istahdat mielipaikkaasi ja siemaiset kupistasi. Tämä hetki on taikaa.

Kukkakimppu, bouquet, lausuttuna buké. Siitä nimi näille kukkien inspiroimille koruille. Buké korut valmistetaan aitoja kukkia muotteina käyttäen. Tällä menetelmällä pienimmätkin yksityiskohdat toistuvat ja korut näyttävät aidoille kukille.

Bukélle luonto on äärimmäisen tärkeää ja tämän vuoksi kaikki Buké korut valmistetaan ympäristöystävällisestä Ekohopeasta. Ekohopean käsittelyssä ei käytetä vahvoja kemikaaleja, mikä auttaa säästämään luontoa ja on tietenkin hyväksi myös ihmisille. Samalla korut ovat sävyltään hieman vaaleampia ja säilyvät tummumatta normaalia hopeaa pidempään.

Jokainen myyty koru = yksi istutettu puu. Lahjoitamme osan jokaisesta korusta puukatoalueiden uudelleen istuttamiseen.

News

Made in Finland

There are numerous interesting domestic brands in Weecos and they are easy to find with the Made in Finland sustainability stamp.
Style picks

Precious jewelry from Weecos

Gold and silver jewellery maintain their beauty eternally, and in addition to this, strong values come within the Weecos jewellery.
Style picks

Festive Colors & Bling

Solid colors, shiny metallic accessories and silver jewellery will make you dazzle in all the spring parties.