Welcome to renewed Weecos. Happy to have you here!

Bombotti

Read more
Frontpage » Bombotti

Bombotti

info@bombotti.com
Lohjantie 4
00550 Helsinki
Finland

Bombo on helsinkiläisen kuvittaja Sanna Pelliccionin kuvitus- ja piendesignyritys.

Sanna kertoo:
Kaikki alkoi halustani kuvittaa muutakin kuin kirjoja. Bombo syntyi graafisen suunnittelun lopputyöstäni, Oma perhe-kuosista. Kuosi on ylistys satumaiselle turvalliselle lapsuudelle, suvaitsevaisuudelle ja kaikenlaisille perhemuodoille. Tein kuosista tarjottimia, leikkuulautoja, keittiöpyyhkeitä, kortteja ja paperikoristeita – ja perustin Bombon.

Bombo on italiaa ja tarkoittaa kimalaista. Elän suomalais-italialaista arkea, ja vietämme perheen kanssa paljon aikaa myös Italiassa. Rakastan tuon maan värejä ja tapaa olla ja elää, mutta en muuttaisi mihinkään kotilkyästäni Helsingin Käpylästä!

Bombon arvot ovat ilo, ympäristö ja ihmiset, jotka kuvastavat työtäni ja näkyvät jollain tavalla kaikissa Bombon kuoseissa ja tuotteissa.

Bombo ei keskity vain kuvitettuihin tuotteisiin, vaan tekee kaikkea kuvituksen liittyvää: lastenkirjoja, painokangaskuoseja, taittoa, graafista suunnittelua, kirjankansia, luontopolkuja, tuotesuunnittelua, työpajoja ja paljon muuta.

Sustainable Classics

Toys and games for kids

Find the cute teethers, memory games and hobby horses from Weecos!
Sustainable Classics

Sustainable gifts for kids

Are you heading to a birthday party and need a gift for the birthday kid? We chose some of our favourites for the tiniest – just to make shopping easier for you.