Welcome to renewed Weecos. Happy to have you here!

Ekologiska skönhetsprodukter för sommaren

Högklassig naturkosmetik av rena råvaror.
Frontpage » Blog » Ekologiska skönhetsprodukter för sommaren

Sommaren närmar sig och det är dags att gå igenom skåpen i badrummet och ser över vad som finns där. Det finns nämligen några must-haves för sommaren inom naturkosmetik.

Ekologisk hudvård och naturkosmetik är här för att stanna. Hos Weecos hittar du ekologisk kosmetik, schampo, tvålar, deodoranter och oljor för en skön känsla och vacker utstrålning. Miljövänlig kosmetik innehåller inga förorenande kemikalier eller mikroplaster och är skonsam för både oss själva och miljön. Vi har stort utbud på vegansk kosmetik och inga av våra skönhetsprodukter är testade med djurförsök.

Inför sommaren och stugsäsongen vill vi utrusta oss med härliga skönhetsprodukter som innehåller äkta bär och växter från de nordiska skogarna. FiiniNaturally och Tundra Cosmetics tillverkar underbart doftande naturkosmetik av rena råvaror och Niki Newd tillverkar fresh cosmetic som levereras pinfärsk i doser just för dig. Niki Newds färsk kosmetik består av ätbara ingredienser, och deras hudvårdprodukter kallas skin food. Förbered kroppen och huden inför sommaren med en rengörande ansisktmask av lera eller skrubba huden med kristallsalter, och smörja in kroppen med kroppsolja i en doft av apelsiner. Och kom ihåg att skydda ansiktet med fuktgivande ansiktskräm eller fräscht ansiktsvatten som skyddar mot luftföroreningar. 

På Weecos kan du ställa höga krav på din kosmetik och välja bland naturliga och högklassiga skönhetsprodukter. Du kan enkelt filtrera vårt sortiment enligt de krav, som är viktiga just för dig. Vi har hållbarhetsstämplar på alla våra produkter, och med hjälp av stämplarna ser du lätt vilken produkt som är vegansk, handgjord eller innehåller Fairtrade-certifiserade råvaror. Hitta passande naturkosmetik här under eller spana in alla våra skönhetsprodukter.

 

På bilden: Niki Newd Skin Glow hudkräm.

Inspiration

Posters for Kids

Captivating posters call to play
Inspiration

Shorts and Jumpsuits

We gathered light and cool summer wear for the upcoming heat wave.
Inspiration

Weecos For Pride

Support the LGBTI rights and Seta with us.